Партньори

МТМ Колеж има подписани партньорски споразумения с големи компании и с тях поддържа отлични взаимоотношения. Двете страни си помагат в осъществяването на различни проекти и програми.

 

 

 

Наши партньори са:

 

 

 

Нестле е най-голямата компания за храни и напитки в света. Ние имаме повече от 2000 марки – от глобални икони като MAGGI®, Nespresso® и Nescafé®, до локални фаворити като Мура®, LZ® и Житен Дар®. Ние сме на пазара в 191 страни по света.
 
Целта на Нестле е да подобрява качеството на живот и да допринася за по-здраво бъдеще. Ние искаме да помогнем за оформянето на един по-добър и по-здравословен свят, да вдъхновим хората да водят по-здравословен живот.


Историята ни започва на 17 януари 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават фирма "Престиж-96".
“Първата производствена серия беше точно 96 вафли, а днес произвеждаме милиони вафли и бисквити всяка година.
Така вече почти две десетилетия създаваме любимите вкусове на България, като непрекъснато проучваме предпочитанията на нашите потребители и се вслушваме в съветите им. Ние в ‚Престиж-96“ споделяме постоянен стремеж за просперитет, иновация, качество и съвършенство.”


Frenus ЕООД е международна, независима консултантска компания, специализираща в сферата на пазарното разузнаване и консултации. Като експерт в пазарното разузнаване фирмата подкрепя своите клиенти в стратегическото и бизнес развитие, маркетинговите и продажбените решения.


 
Проблемът с трафика на хора е поразителен и реален. Вярно е, че "някой ТРЯБВА  да направи нещо". Ето защо ние решихме да поемем отговорност и да протегнем ръка.
Решихме да станем този "НЯКОЙ". Това е причината, поради която създадохме "А21"! Ние  ВСИЧКИ можем да вземем участие в борбата с несправедливостта. Това е единственият начин да победеим!


  

 

Основана през 1971 г. в Съединените щати, ERA (Electronic Realty Associates) присъства в 34 страни, от които 13 в Европа.
В мрежата на ЕРА България  работят повече от 140 професионално подготвени консултанти недвижими имоти.

 

 

 

Telenor Group е норвежка телекомуникационна компания, най-голямата в страната, един от водещите международни инвеститори в сектора на мобилните връзки.
Основен бизнес на компанията е предоставяне на услуги чрез клетъчни мрежи.
Появява се на българския пазар през  2013 г. , след като купува 100% от акциите на българския провайдър Globul.


Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994 г. по българския Закон за банките и кредитното дело, с пълен лиценз за работа в страната и чужбина. Тя е първата банка в България със 100% чуждестранно участие.
Вече повече от 20 години Райфайзенбанк доказва своята водеща позиция, получавайки множество награди и признания. 
Райфайзенбанк България е универсална банка, която предлага пълна гама банкови продукти и услуги, насочени към корпоративни клиенти, малки и средни предприятия, граждани и институционални клиенти.


Групата Сосиете Женерал Експресбанк е сред седемте най-големи финансови институции  в България.
Заедно със своите 1 600 служители Сосиете Женерал Експресбанк се стреми  да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.  „Скай Лайнс” е специализирана агенция за образование в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече над 20 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.