Мисия, принципи, подход

​„Мисията на Колежа е да бъде информирана, компетентна и отговорна образователна институция, която подготвя специалисти в областта на търговията, бизнеса и маркетинга, които могат да се справят с проблемите на стопанския живот в страната, контактуват и работят на световните пазари, преодолявайки езиковите и културните комуникационни бариери, заемайки мениджърски или изпълнителни длъжности в частни и държавни фирми или развивайки собствен бизнес.”

 

„Не за училището, за живота учим”


Мисълта на Сенека, на която МТ&M Колеж се осланя и иска да предаде на своите възпитаници за години напред.

 
Принципи и подход


От създаването си през 1993 година МТ&M Колеж се стреми да осигури достъпно и ориентирано към практиката обучение в областта на маркетинга и предприемачеството. Ние подкрепяме концепцията за създаването  на „работещо знание” - подходът на преподаване е максимално насочен към конкретните изисквания на професиите, свързани с маркетинга като професионално поприще и място на изява.

 

Успех, базиран на знанието


МТ&M Колеж стимулира студентите да се интересуват преди всичко от процеса на придобиване на знания и умения, а не само от оценките. Убедени сме, че за да бъдат успешни, най-важните предпоставки, които трябва да им осигурим са внимание и предизвикателства.

 

Гъвкаво и модерно обучение


МТ&M Колеж предлага гъвкав учебен план, съобразен с индивидуалните предпочитания на студентите. Осигуряваме оптимални условия за обучение в приятелски и добронамерен екип.  Държим нашите преподаватели да бъдат „в крак” с най-актуалните тенденции у нас и по света.