ВАЖНО!!! Официална церемония по връчване на дипломи на випуск’2016

Уважаеми бакалаври,

 

Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг ви кани на официална церемония по връчване на дипломи на завършилите през месец октомври 2016 г.

 

Церемонията ще се проведе на 1 април 2017 г. (събота) в зала №6 (партер) на НДК.

 

Входът за зала № 6 е от към Моста на влюбените, тоест вход А6 на НДК.

 

От 15.30 ч. до 16.30 ч. всички бакалаври трябва да са в НДК, за да се разпишат в Главната книга на Колежа, да получат шапка и шал, и да направят снимки за спомен пред фотостената на МТМ Колеж.

 

16.30 ч. – отваряне на зала №6 и настаняване на бакалаврите, техните близки и гости.

 

Официалната част на церемонията ще започне в 17.00 ч. 

 

18.30 ч. – приключване на церемонията и финална обща снимка за спомен на всички дипломирани и преподаватели в Колеж по МТМ.

 

Водещи на церемонията ще бъдат актьорът Ники Станоев и Антон Андонов, а за доброто настроение на всички ще се погрижи нашата възпитаничка и звезда от „Пееш или лъжеш” Кристъл.

 

УТОЧНЕНИЕ:

 

Тези от вас, които няма да присъстват на церемонията, могат да получат своите дипломи от 3 април 2017 г. всеки работен ден от понеделник до петък от 9.30 ч. до 17.00 ч. в Колеж по МТМ - Дирекция "Административно обслужване" - ет. 2.

(От 10.04. до 17.04.2017 г., включително Колеж по МТМ е във Великденска ваканция и няма да се работи)

 

Дипломите и европейското им приложение се вземат лично и се полага подпис в Главната книга на МТМ Колеж. По изключение диплома може да се вземе и от друг човек, но с пълномощно от дипломирания.