Какво може да научите в новата специалност „Дигитален маркетинг”

R.Ralcheva.JPGРадина Ралчева е собственик на Go Green Communications, Председател на БДВО за 2016 г., преподавател в МТМ Колеж


Блогове, микроблогове, лендинг страници, форуми, агрегатори на съдържание, социални мрежи, апликации, интеракции, оптимизация, конвертиране, augmented reality

Ако чувате тези думи, но не ги разбирате съвсем. Ако не знаете каква е разликата между web и landing page. Ако се притеснявате от шеметно развиващия свят на новите технологии и все по-трудно се ориентирате кое как да ползвате или изобщо не се престрашавате да го правите. Ако искате да сте не просто част от този нов виртуален свят, а да го управлявате, значи ви предстои пътуване. То ще бъде приятно и няма да има край, защото светът на технологиите е вечно променящ се. Той променя и нас. Или по-точно начините, по които общуваме и се изразяваме. Днес вече разстоянията, часовите разлики и границите нямат значение. Защото интернет и дигиталната среда ги заличават.

Днес можете да продавате своите продукти или услуги онлайн на хора на друг континент. Днес можете да играете стратегически игри с хора, намиращи се от обратната страна на глобуса, можете да се чуете и видите с приятел на  15 000 км. от вас, да видите как се извършва спасителна операция в реално време, благодарение на life streaming и можете да работите по мултинационален проект с хора, пръснати в различни точки на света. Pokemon манията се случва и в София, и в Токио, и в Мадрид.

Светът е в дланта ви. Стига да имате мобилно устройство. И да знаете как да управлявате дигиталния свят.

Ето това можете да се научите да правите в новата специалност „Дигитален маркетинг” на MT&M College. Можете да се научите да управлявате дигиталния свят. Това не са знания, които да ви донесат само ново социално умение. Това са знания, които могат да променят самочувствието ви, бизнеса ви, успеха ви и живота ви.