Кръгла маса на тема "А сега накъде, или защо за живота учим"?

Скъпи настоящи и бивши възпитаници на МТМ Колеж,

 

Една древна абхарска поговорка казва, че онзи, който не споделя знанията си е като светлина затворена в стомна!

В еждневието си ние учим! Учим не само за да споделяме, но и за да създаваме. Учим не само за да знаем, но и за да можем, Учим не само за да се развиваме, но и за да израстваме. Учим по още хиляди причини.

Ние, в Колеж по МТМ вярваме, че знанието не е самоцел. Вярваме, че знанието ни дава възможност да създаваме тези постижения и да оставяме своята следа по пътя зад нас.

 

Ето защо каним всички Вас - настоящи и бивши студенти на МТМ КОЛЕЖ, на 12.11. 2016г. на кръгла маса посветена на това, какво създадохме заедно и да споделим успехите си. Да поговорим за плановете си и да отговорим на въпроса "А сега накъде (или защо (и как) за живота учим)?"

 

По време на събитието ще можете:

- Да се срещнете с възпитаници на Колеж по МТМ реализирали свои проектни идеи и намерили своя път в бизнеса;

- Да ни попитате всичко онова за което не си говорим по време на лекции, но е важно за Вас - нашите настоящи студенти;

- Да получите информация за инициативите на МТМ Business club свързани с развитието на връзките между нашите завършили и настоящи студенти и колежа.

- Да обмените информация с Ваши колеги;

- Да разберете какви проекти ще реализираме през следващата година за да може всеки от вас от да потърси своето място в тях!

 

Очакваме Ви на 12.11.2016г. от 10,30 в зала 305 на КОЛЕЖ по МТМ. Не си носете нищо за писане - вземете с вас само вашите идеи и въпроси!

 

Можете да намерите повече информация за събитието, както и да потвърдите присъствие на страницата на МТМ КОЛЕЖ във Facebook, на страницата на колежа в интернет на адрес www.mtmcollege.org, както и на страницата на МТМ Business club на адрес mtmbusiness.club.

 

Очакваме ВИ!