Кандидат студентска кампания 2018 г.
 
 С решение на ръководството се дава начало на тазгодишната кандидат-студентска кампания. Студентите на Колеж по МТМ, завършили успешно 3-годишния курс на обучение придобиват ОКС „професионален бакалавър”, направление „икономика”.
 
Ако търсите:
 
-          по-кратък, динамичен и отговорен път към успеха
-          практични и съвременни знания
-          предизвикателства
-          не само професионално, но и личностно развитие
-          фокусирани цели
 
Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг е вашето място.
 
               
В зависимост от качествата и мотивацията ви, тук се оформя вашият кариерен профил. От продуктови презентатори, пазарни аналитици, до маркетинг директори и предприемачи, всичко зависи от вас.
Ако имате ораторски качества, ако ви харесва да работите с хора, ако се интересувате от динамичната икономическа и бизнес сфера, нови тенденции, иновации и много други.
Ако имате бизнес идеи, колежът е мястото, където провокативно ще можете да ги развиете и реализирате, използвайки знанията на преподавателския екип повреме на пътя си.
 
С  широката си гама от вътрешно и външни фирмени инструменти, стратегии, анализи, извънаудиторни форуми, директна среща с бизнес представители и т.н, Колежът обучава компетентни за пазара кадри във всички сфери на професионално развитие.
 
Нашите студенти, освен образование получават и една увереност, която да ги съпътства в живота и професионалното им развитие.
 
Водени от мотивация и амбиция десетки наши студенти заемат ръководни позиции в страната и света.
Вашето желание е наш стимул.
 
Кандидат-студентите могат да запишат една от следните специалности:
 
                Маркетинг – Тази специалност е концентрирана в маркетинг инструментите и способите за оценки на пазар, конкуренция, тенденции, фирмена визия и много др, съпровождащи всички отдели на една фирма. В шести семестър с още по-тясно профилиране студнтите избират СУБ (Специализиран учебен блок). В зависимост от търсенето СуБ-овете биват обновявани ежегодно.
доц. д-р. Маргарита Данчева ще ви потопи в света на маркетинга със заразителния си ентусиазъм и знания, ще ви покаже важността на клиента, и най вече как да определите бъдещия си клиент.
 
                Предприемачество – Както предприемачеството не може без маркетинг, така е и в обратната връзка. Освен общите за двете специалности предмети в специалност „предприемачество” се набляга на генерирането на бизнес идеи, развитието им, и успешното им разрастване. Изучават се иновации, технологии, тенденции и други, нужни на съвременната динамичена бизнес среда.
 
                СофтУни – Eдна разработена съвместно СофтУни програма, която дава възможност на студентите да придобият степен „професионален бакалавър по Предприемачество. Студентите в тази форма учат паралелно в СофтУни и МТМ Колеж, като комбинират практичните си софтуерни умения с тези да се пласират на пазара или да създадат свое бизнес педприятие в ИТ сектора.
 
                МТМ Didgital – МТМ Didgital е нова форма, даваща възможност на много заети хора, да получат образование, според натоварения си график. В тази форма материалите са онлайн с код за достъп. Всеки в тази форма има назначен ментор, който улеснява административните ви задължения и координира присъствените часове за изпити, съвместно преподавателите и студентите.
 
Всички специалности включват незадължителни извънаудиторни занимания, които дават възможност на най-мотивираните студенти да надграждат и защитават авторитета, който градят по време на обучението си.
 
За допълнителна информация свържете се с нас
Адрес:
Ул. "Софийски герой" №1, ет.5
1612 София, България, Бизнес Център Прима
 
Информационен Център
Тел.: +359 2 4456 148
Мобилен: +359 889 869 400
 
Очаквайте допълнително информация в сайта на колежа
или Facebook: Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг