Employer branding >> СУБ Мениджмънт 2030 >> 19 май 2019

Employer branding >> СУБ Мениджмънт 2030 >> 19 май 2019
Програмен дизайнер на специализирания учебен блок:
доц. д-р Венцислав Савов, зам.ректор на МТМ Колеж София
 
Място: 11 етаж на Датския колеж на ул. "Софийски герой" №1
 
Теми на обучението:
∙ Как се изграждат силни работодателски марки у нас?
∙ Успешните HR и маркетинг политики и инициативи
∙ Какви са особеностите на пазара на труда и как вие се справяте с тях?
∙ Как се прави кариера във вашия сектор и какви съвети може да дадете?
∙ Кои са тенденциите, които в момента се случват и са на път да променят HRa? 
 
13:30 часа
Рекламна агенция, която реализира еmployer branding за свои клиенти
 
interpartners-logo.png

 

 


Katq_Dimitrova_DMS_7581.jpg
Катя Димитрова е основател и собственик на една от водещите български компании за масови комуникации  – Интерпартнерс Груп. Групата обединява креативна реклама, връзки с обществеността и видеопродуцентство. Консултант по публични комуникации повече от 25 години, работи по корпоративни и институционални проекти. Председател на Асоциацията на ПР агенциите 2016 – 2018 година. Един от първите специалисти у нас по изграждане на работодателска марка. Създадена през 1992, Interpartners е сред първите агенции за пълно рекламно обслужване в България.

 

 

 

Stela_Erera.jpg Стелa Ерера работи в сферата на публичните комуникации повече от 17 години. Като PR & Projects Lead в Interpartnes Group  за нея най-важни за успеха на един PR експерт са вдъхновението и непрекъснатият стремеж към личностно и професионално развитие. Своето вдъхновение черпи от общуването с много и различни хора, подкрепата на социално значими каузи и работата по проекти, които зареждат със знания и компетенции в различни области. През годините работи в корпоративния PR, event мениджмънта, медийните комуникации, еmployer branding-a, PR в шоубизнеса, репутационния PR, както и за различни CSR кампании.

 
 
 
15:30 – 17:00
Компания, която разчита на вътрешен екип за своя еmployer branding
 
 logo-uniqa2x_25aa033ae10a.jpg 
Директор „Маркетинг и онлайн“ в УНИКА Българияdsc_7143.jpg

Християн Немски има повече от 15 години опит в онлайн маркетинг комуникациите. Професионалният му път досега преминава в различни медии и дигитални компании, сред които „Нет Инфо, „Аксидиа“, „Такси Ми“, а в момента заема длъжността Директор „Маркетинг и онлайн“ в УНИКА България. Харесва сферата на дигиталния маркетинг заради динамиката и възможността всекидневно да прилага най-новите световни комуникационни тенденции и стратегии в работата си.
 
 
HR експерт в УНИКА България
Bilqna_Doncheva.jpgПрофесионалният път на Биляна Дончева започва през 2014, преминавайки през стажантска програма, която ѝ дава възможност да заема позиция на младши специалист в една от най-големите български независими комуникационни агенции All Channels Communication Group. Опитът ѝ в различни области на човешките ресурси, я отвежда в УНИКА България. В момента заема експертна позиция в Дирекция „Човешки ресурси“ с фокус програми за развитие, създаване на политики за задържане персонал, подбор, employer branding.