Проф.д-р Синиша Зарич ще проведе майсторски клас “Събитиен мениджмънт”

 

Sinisa Zaric.jpg
 
Проф.д-р Синиша Зарич ще проведе майсторски клас “Събитиен мениджмънт”


Проф.д-р Синиша Зарич от Белградския държавен университет е световно признат лектор и консултант по маркетинг и бизнес комуникации. Анализатор и автор на множество книги, монографии и статии посветени на най-новите тенденции в трейдмаркетинга и един от пионерите в научните изследвания на събитийния мениджмънт, краудсорсинга и плейсмениджмънт, които освен с научна тежест, се характеризират с висока практическа стойност.

 

Проф.д-р Зарич е преподавател в университетите в Болоня, Пиза, Виена, София, Прага, Скопие, Берлин, Будапеща, както и в много други. За втори път ще бъде гост преподавател на нашия Колеж. И още - член е на Съюза на Международните панаири в Париж, на Сръбското сдружение за маркетинг, на Европейската ритейл академия в Кьолн, съветник е на Адриатическия панаир в Будва.
Проф.д-р Синиша Зарич е приятел на българския търговски и културен център ГЕОПЛАН, съучредител (с акад. Александър Фол и Стефан Пейков) на EUROPA MAGNA за представяне на древната и съвременна българска култура.
Майсторският клас ще се проведе на 11май в зала 3 на 11 етаж от 10.30 ч.
Достъпът до събитието е свободен за студент, преподаватели и външни участници.

 

Желаещите могат да получат сертификат, за което трябва да уведомят р-л Център за оценяване и кариерно развитие Цветелина Симеонова.